ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο o 30χρονος που κουβαλούσε όπλα και ναρκωτικά στο αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο o 30χρονος που κουβαλούσε όπλα και ναρκωτικά στο αυτοκίνητο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρουσιάστηκε το Σάββατο (26/01), ο 30χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (25/01). 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του για υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, μία υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, υπόθεση κλοπής και τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου και αεροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή Αβδελλερού, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου εντόπισαν σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο ένα αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν ο 30χρονος, τον οποίο υπέβαλαν σε έλεγχο.

Σε έρευνα στον ύποπτο και στο αυτοκίνητο του, που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας με τη συγκατάθεση του 30χρονου, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, 154 πλήρη φυσίγγια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία δεντροκοπτική μηχανή, ένα τραπανάκι, αριθμός μπουκαλιών οινοπνευματοδών ποτών, δύο μαχαίρια, καθώς και κομμάτι αλουμινόχαρτου και ένα αλεστήρι, τα οποία περιείχαν μικροποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Ο 30χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Γ.Παππούτα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top