ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟ – Ποιοι θέλουν Ολυμπιακό – Κάνει πίσω ο Δώνης – «Ψήφισαν» κόσμος και… Γιαννακόπουλος

Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟ – Ποιοι θέλουν Ολυμπιακό – Κάνει πίσω ο Δώνης – «Ψήφισαν» κόσμος και… Γιαννακόπουλος

«Ντου» από Νταμπίζα, απόφαση-«φωτιά». «Κερδίζουν» οι παίκτες;

Ενημερωθήκατε χθες για την τάση που επικρατεί (συντριπτικά μάλιστα) στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» μεταξύ των παικτών, αναφορικά με την πιθανότητα να κατατεθεί ένταση για την προχθεσινή ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, εξαιτίας του μπερδέματος που έγινε στην παράταση με τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παπαπέτρου να μην επιτρέψει τέταρτη αλλαγή (ως δικαιούνταν) στις δύο ομάδες.

Οι «πράσινοι» λοιπόν δεν θέλουν οτιδήποτε τέτοιο. Παρά την απογοήτευση και την πικρία τους για την απώλεια ενός εκ των βασικότερων φετινών στόχων της ομάδας, δεν θεωρούν ορθό να διεκδικηθεί μια πρόκριση που χάθηκε στο γήπεδο μέσα στα δικαστήρια.

Μία τάση που καταγράφεται σε όλα τα διαδικτυακά γκάλοπς που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και συμμετείχαν οπαδοί της ομάδας, ενώ ενδεικτικό και παράλληλα ανάγλυφο του τι θέλει και ο κόσμος του «τριφυλλιού» είναι και σχετικό σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση θα παρθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει γίνει δέκτης υπέρ της ένστασης εισηγήσεων από στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι τονίζουν και το πολύ ευαίσθητο κομμάτι των οικονομικών, αφου εκτιμάται πως το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αποφέρει πολύτιμα (για τη δεδομένη συγκυρία) οικονομικά οφέλη στην ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, εντός του Σαββατοκύριακου, όπως έχει καταγραφεί από χθες, ο Αλαφούζος θα αποφασίσει, λαμβάνοντας κατά νου και τις σχετικές απόψεις του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη.

Για τον πρώτο, δεν έχει κυκλοφορήσει, διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με τις προθέσεις του. Ο δεύτερος, ανήκει σε ένα γκρουπ και ανεξαρτήτως τι ο ίδιος πρεσβεύει, θα πρέπει να σεβαστεί τις επιθυμίες του.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία επαναλαμβάνουμε, είναι κατά μιας ένστασης, λογικά και ο Δώνης (ανεξαρτήτως αν και ο ίδιος δεν έχει τελείως κατασταλάξει, ειδικά εφόσον υπάρχουν και δικοί του συνεργάτες που κλίνουν υπέρ της κατάθεσης ένστασης) θα στηρίξει την άποψη των παικτών του και δεν θα πάει κόντρα στην «πράσινη» κοινή γνώμη. Κυριακή (κυριολεκτικά εν προκειμένω) κοντή γιορτή…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top