ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεπέρασε το ΣΟΚ και έγραψε η ιστορία η Ναόμι Οσάκα στο Αυστραλιανό Όπεν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεπέρασε το ΣΟΚ και έγραψε η ιστορία η Ναόμι Οσάκα στο Αυστραλιανό Όπεν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε για να μείνει στην παγκόσμια σκηνή του γυναικείου τένις η Ναόμι Οσάκα. Η Γιαπωνέζα κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο της καριέρας της, μετά από ένα επικό παιχνίδι κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και εξασφάλισε έτσι την άνοδό της στο Νο1 του κόσμου…

Περιμέναμε πως και πως τον γυναικείο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν το πρωί του Σαββάτου. Δεν είχαμε αμφιβολία πως Πέτρα Κβίτοβα και Ναόμι Οσάκα θα μας αποζημιώσουν με το τένις υψηλότατου επιπέδου που θα μας έδειχναν. Και ναι, δεν κάναμε λάθος.

Η Ναόμι Οσάκα λίγο έλειψε να χάσει μέσα από τα χέρια της τον τίτλο του Αυστραλιανού Major καθώς η Τσέχα δεν τα παράτησε ακόμη και όταν έμεινε πίσω με 7-6, 5-3 και 40-0, όμως έδειξε σε όλους γιατί είναι το επόμενο Νο1 και ξεπερνώντας το σοκ, έγραψε ιστορία.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top