«Έφαγε πόρτα» και… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ο Γκουαρδιόλα

«Έφαγε πόρτα» και… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ο Γκουαρδιόλα

Την πίστη του ότι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να μπει σφήνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση παικτών, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Να εντάξει στο δυναμικό της τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ προσπάθησε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο παίκτης έκλεισε στην Μπαρτσελόνα.

Ερωτηθείς για το γεγονός αυτό ο τεχνικός των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως δεν είναι εύκολο οι ισχυρές οικονομικά ομάδες της Premier League να ανταγωνιστούν την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ όταν αυτές διεκδικούν κάποιο παίκτη.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να παλέψουμε απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Για το πρεστίζ που έχουν, για το απίστευτο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται, για το γεγονός ότι αποτελούν τεράστια κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο κόουτς της έτερης ομάδας του Μάντσεστερ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE