ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΕ… την «Κυρία» με Λαρένα και «Τρίσκο» και ανέβηκε σκαλί

ΕΚΤΕΛΕΣΕ… την «Κυρία» με Λαρένα και «Τρίσκο» και ανέβηκε σκαλί

Τη νίκη με 3-0 πήρε η ΑΕΚ επί της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας που έγινε στο «ΑΕΚ Αρένα».

Η Λαρνακιώτικη ομάδα παρατάχθηκε με την ίδια αρχική ενδεκάδα, όπως αυτή του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ ο Γιούργκεν Στρέπελ με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αυτό του Σίλντενφελντ επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με 3-5-2 και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Α΄ Ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, παθιασμένα και κατάφερε στο 11ο λεπτό με εξαιρετικό απευθείας κτύπημα φάουλ του Λαρένα να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με την πλάτη στον τοίχο ακόμη περισσότερο μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη, καθώς και με τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για αυτή μετά και την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντουγκλάο στο 21ο λεπτό.

Με παίκτη λιγότερο η Ανόρθωση προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καλές φάσεις, να γίνει επικίνδυνη για την εστία του Τόνιο, αλλά πήγε στην ανάπαυλα με το 1-0 εναντίον της.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και θα μπορούσε εάν ήταν πιο ουσιαστική να σημείωνε και άλλο γκολ στο πρώτο μέρος.

Β΄ Ημίχρονο

Η Ανόρθωση έψαχνε την αντίδραση που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα, αν και με παίκτη λιγότερο είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά η ΑΕΚ σωστά οργανωμένη στην άμυνα και με τον Τόνιο να είναι σταθερός κράτησε το μηδέν.

Στο 71ο λεπτό σφράγισε και το τρίποντο η Λαρνακιώτικη ομάδα με κοντινή προβολή του Τρισκόφσκι, όπου σημείωσε το 2-0.

Κάπου εκεί η Ανόρθωση δεν μπορούσε ούτε να βρει ψυχικά αποθέματα για αντίδραση και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύθηκε και σκόραρε και άλλο γκολ.

Στο 84ο λεπτό ο «Τρίσκο» με ιδανικό πλασέ έκανε το 3-0.

Τυπικής διαδικασίας η συνέχεια, με την ΑΕΚ να σημειώνει την 9η νίκη και να φτάνει στους 31 βαθμούς και να πατάει στην 4η θέσγ, ενώ η Ανόρθωση να δέχεται την 5η ήττα που την αφήνει στους 27 βαθμούς και την 6η θέση.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΕΚ: Τόνιο, Γκαρσία, Μοϊσόφ, Καταλά, Κάσες, Λαρένα (78΄ Τρουγιόλς), Ακοράν, Τέτε, Χέφελ, Ακίνο (62΄ Τζεφρέν), Τρισκόφσκι (85΄ Γιάννου)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάργκιτς, Αρτυματάς, Βίκτορ, Ντουγκλάο, Κοφί, Μπεσάτ, Πράνιτς, Ιωάννου, Ράγιος (82΄ Κατσαράβα), Ντούρις (67΄ Λαβόρδε), Στεφανέλι (67΄ Μικελτάντζε)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Ακίνο, Τρισκόφσκι – Πράνιτς

ΚΟΚΚΙΝΗ

Ντουγκλάο (2η κίτρινη)

Πατήστε εδώ για το φιλμ του αγώνα πως σας μετέφερε ζωντανά το παιχνίδι το Themasports.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top