Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ο ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του – Οι εννιά «σίγουροι» του Τραμετσάνι

Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ο ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του – Οι εννιά «σίγουροι» του Τραμετσάνι

Ο Απόλλωνας κέρδισε, το ίδιο και η ΑΕΛ και η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στον πόντο.

Προσωρινά όμως, γιατί ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί το βράδυ της Δευτέρας (28/01, 19:00) στο ΓΣΠ την ανεβασμένη Αλκή στο ματς που ολοκληρώνει τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει φυσικά να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, για να επαναφέρει τη διαφορά από τους διώκτες του στο +4, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Πάολο Τραμετσάνι ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή και χωρίς να σκέφτονται ότι εύκολα-δύσκολα θα κερδίσουν, όντας το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, γιατί δεν θέλει και πολύ να την… «πατήσουν» και να γίνει η ζημιά από εκεί που δεν το περιμένουν.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ακολουθήσει την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων αγωνιστικών, προχωρώντας όπως όλα δείχνουν σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Καρλάο (λογικά…) να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ιωάννου και τον Τάμαρι να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από το Asian Cup.

Αν όμως ο Ιορδανός άσος μείνει στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης, τότε υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι Εφραίμ και Μπάλογκ.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» θεωρούνται» οι εννιά από τους έντεκα. Πρόκειται για τους Βάτερμαν, Νσούε, Μερκή, Βούρο, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ και Νατέλ, εκτός κι αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη ο Τραμετσάνι!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE