ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τρόμο ο 57χρονος -Περιφερόταν σε εμπορικό δρόμο κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα 20 εκατοστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τρόμο ο 57χρονος -Περιφερόταν σε εμπορικό δρόμο κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα 20 εκατοστών

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/1), όταν εντόπισαν τον ύποπτο να βρίσκεται σε περιοχή της Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι με λεπίδα μήκους 20 εκατοστόμετρων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι, σε δρόμο εμπορικής περιοχής στην Αγία Φύλα, περιφερόταν πεζός ένας άντρας, ο οποίος φαινόταν να μεταφέρει μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον 57χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ένα μαχαίρι με ξύλινη χειρολαβή και λεπίδα μήκους 20εκ., η οποία κατέληγε σε μυτερή άκρη.

Ο 57χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE