ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τρόμο ο 57χρονος -Περιφερόταν σε εμπορικό δρόμο κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα 20 εκατοστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τρόμο ο 57χρονος -Περιφερόταν σε εμπορικό δρόμο κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα 20 εκατοστών

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/1), όταν εντόπισαν τον ύποπτο να βρίσκεται σε περιοχή της Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι με λεπίδα μήκους 20 εκατοστόμετρων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι, σε δρόμο εμπορικής περιοχής στην Αγία Φύλα, περιφερόταν πεζός ένας άντρας, ο οποίος φαινόταν να μεταφέρει μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον 57χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ένα μαχαίρι με ξύλινη χειρολαβή και λεπίδα μήκους 20εκ., η οποία κατέληγε σε μυτερή άκρη.

Ο 57χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE