ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

FDT channel - Ταξίδια με “απόλαυση”!

FDT channel - Ταξίδια με “απόλαυση”!

Ο ενθουσιασμός και η αγάπη για το καλό φαγητό και τα ταξίδια, οδήγησε στη δημιουργία του Food - Drink - Travel (FDT) Channel, ενός διαδικτυακού καναλιού, του οποίου κυρίαρχος στόχος είναι η γνωριμία με την κουζίνα και τον πολιτισμό τόσο της Κύπρου όσο και χωρών του εξωτερικού. Το FDT Channel υπόσχεται “γαστρονομικές εξερευνήσεις”, έχοντας ως επίκεντρο νέες και απολαυστικές γεύσεις από κάθε του προορισμό.


Τα επεισόδια του FDT Channel προβάλλονται στην ιστοσελίδα www.fdtchannel.com, από τις 24 Ιανουαρίου 2019, έχοντας διάρκεια 10 - 15 λεπτά. Παρουσιαστές της εκπομπής πρόκειται να είναι γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, που θα μας μεταφέρουν κάθε φορά στον ρυθμό και παλμό του εστιατορίου / μπαρ, μέσω εμπειριών των πελατών του.


Το πρώτο επεισόδιο του νέου διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού FDT Channel είναι στον αέρα! Το αγαπημένο στέκι χιλιάδων, Food Park City υποδέχτηκε το FDT Channel και παρουσίασε τα burger, τους λουκουμάδες και τις κρέπες τους, ανοίγοντας την όρεξη των θεατών!
Ήδη στις πρώτες ώρες λειτουργίας του, πάνω από 7,500 θεατές έχουν απολαύσει το πρώτο επεισόδιο του FDT Channel, στα Social Media του καναλιού έχουν καταγραφεί πάνω από 60,000 impressions και όλα δείχνουν ότι οι Κύπριοι αγκαλιάζουν αυτή τη νέα προσπάθεια!


Μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα του FDT Channel σε Facebook (FDT Channel), Instagram (fdtchannel_) για τη συνεχή ενημέρωσή σας. Ταξιδέψτε με το FDT Channel, για να γεμίσετε τη βαλίτσα σας με εμπειρίες και την κουζίνα σας με γεύσεις και αρώματα από διάφορους πολιτισμούς.


Δείτε κι εσείς το πρώτο επεισόδιο του FDT Channel στο επίσημο website: http://fdtchannel.com και στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο Facebook:

https://www.facebook.com/FoodDrinkTravelChannel/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top