ΕΞΩ με τραυματισμό βασικός ποδοσφαιριστής και ΑΝΗΣΥΧΙΑ!

ΕΞΩ με τραυματισμό βασικός ποδοσφαιριστής και ΑΝΗΣΥΧΙΑ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα (30/1) στα πλαίσια της φάσης των 16 του κυπέλλου.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι, να σημειώσουμε πως στο πρώτο οι κιτρινοπράσινοι επικράτησαν με 1-2 της Νέας Σαλαμίνας.

Στο 60′ ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων Γκολομπάρτ έκανε νόημα στον πάγκο για αλλαγή καθώς μετά από μια προσπάθεια ένιωσε ενοχλήσεις. Φαίνεται το πρόβλημα να είναι μυϊκό και την θέση του πήρε ο Χατζηκωνσταντή. Όλοι αισιοδοξούν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί βασικό γρανάζι των ερυθρολεύκων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE