ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανοίγουν θέσεις στην Αστυνομία – «Ξεπάγωμα» και στο Δημόσιο

ΚΥΠΡΟΣ: Ανοίγουν θέσεις στην Αστυνομία – «Ξεπάγωμα» και στο Δημόσιο

«Ξεπάγωμα» εκατοντάδων θέσεων πρώτου διορισμού σε Αστυνομία και Δημόσια Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η Κυβέρνηση απέστειλε στη Βουλή αιτήματα για το ξεπάγωμα θέσεων, οι οποίες περιλαμβάνονται στον κρατικό προϋπολογισμό του 2019.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού ζητά από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής το άνοιγμα 209 θέσεων στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ζητά 200 θέσεις αστυφύλακα κλίμακας Α3, Α5 και Α7 καθώς και εννέα εξειδικευμένων συνδυασμένων θέσεων αστυνόμου Β κλίμακας Α12, ανώτερου υπαστυνόμου κλίμακας Α10, υπαστυνόμου κλίμακας Α9, λοχία κλίμακας Α8 και αστυφύλακα κλίμακας Α5. Παράλληλα, ζητά το ξεπάγωμα 30 θέσεων ειδικών αστυφυλάκων κλίμακας Α1, Α2 και Α5.   

Ζητείται επίσης από την κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών να τοποθετηθεί για την πλήρωση 6 κενών θέσεων πρώτου διορισμού στη Δικαστική Εξουσία. Οι τρεις θέσεις είναι πρωτοκολλητή κλίμακας Α8, Α10 και Α11 και άλλες τρεις είναι θέσεις στενογράφου δικαστηρίου κλίμακας Α2, Α5 και Α7. Και για 21 θέσεων ωρομίσθιου προσωπικού που αφορούν θέσεις αχθοφόρων, κλητήρων, εργατών αποθήκης στη Δικαστική Υπηρεσία.

Επιπλέον, αναμένονται δέκα προαγωγές στη Δικαστική Υπηρεσία.  Προαγωγές διεκδικούν και η Πολιτική Αεροπορία και η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Βρέξιμο, νεροπίστολα και νερόφουσκες: Η «γέννηση» του κατακλυσμού και τα έθιμα στην ΚύπροΑπειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top