ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τον λέμε ακόμα ΠΟΡΤΑΡΑΤΣΟ, αλλά δείχνει να έχει το ΠΑΚΕΤΟ!

Δεν τον λέμε ακόμα ΠΟΡΤΑΡΑΤΣΟ, αλλά δείχνει να έχει το ΠΑΚΕΤΟ!

Καθόλου υπερβολή δεν είναι ότι δεν πρόλαβε να μάθει ονόματα των συμπαιχτών του ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο. Kι έκανε ήδη ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ήταν μάλιστα το πρόσωπο του χθεσινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αν και το χρυσό γκολ το έβαλε ο Ντουρίς. 

Σκέπαζε μια χαρά την εστία του ο 20χρονος διεθνής κίπερ, από ένα σημείο και μετά… φάνταζε σαν σκιάχτρο για τους παίχτες του Απόλλωνα.

Βεβαίως είχε και τη βοήθεια της τύχης, για να μην παραβιαστεί η εστία του, στις φάσεις των δοκαριών των Ζελάγια και Παπουλή. 

Δεν θα βιαστούμε να χαρακτηρίσουμε «πορταράτσο» τον Ουζόχο, βλέποντας τον μόνο σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πάντως να έχει το πακέτο. Θα τον κρίνουμε σε βάθος χρόνου. 

Καθόλου τυχαίο δεν είναι πριν κλείσει τα 20 του χρόνια, έπαιξε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του Πλανήτη! Το καλοκαίρι έπαιξε στα τρία παιχνίδια της Νιγηρίας στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Θα το δείξει ο χρόνος, αν η τρίτη αλλαγή τερματοφύλακα στη φετινή σεζόν για την Κυρία, ήταν «φαρμακερή»! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top