ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο- Τρία πυροσβεστικά για κατάσβεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο- Τρία πυροσβεστικά για κατάσβεση

Φωτιά σε λεωφορείο ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (2/2), στη Λεμεσό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κινητοποιήται για κατάσβεση της και μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο τα τελευταία δύο χρόνια, κοντά στο σταθμό λεωφορείων, πλησίον της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι, η ώρα 20:46 το Σάββατο λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε λεωφορείο μάρκας ΜΑΝ.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση του 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.08.

Το λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο (ακινητοποιημένο) στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας λεωφορείων, ανατολικά της εκκλησίας Άγιου Γεώργιου της Χαβούζας στην Λεμεσό, έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνήθηκαν σήμερα Κυριακή (3/2)σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE