Από τον ΑΠΟΕΛ… στη Σαουδική Αραβία (είναι πολλά τα λεφτά)

Από τον ΑΠΟΕΛ… στη Σαουδική Αραβία (είναι πολλά τα λεφτά)

Ο Γιώργος Δώνης γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής που δουλεύει στη Σαουδική Αραβία.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ και θα έχει παίκτη του τον Γιώργο Σαμαρά.

Η συμφωνία του Δώνη προνοεί συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Με τον Δώνη πάνε στη Αραβία οι συνεργάτες του, Μένταν, Αγγελίνας, Μαλλιαρίτσης και Γεωργίτσας.

Τώρα, για το πόσα θα αμείβεται ο Γιώργος Δώνης, τα λεφτά είναι πολλά!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αραβικά Μέσα, θα πάρει 1,5 εκατομμύρια ευρώ και η οψιόν ανανέωσης του για ακόμη ένα χρόνο αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE