ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια- Αναμένονται και ισχυροί άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια-  Αναμένονται και ισχυροί άνεμοι

Η ψηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα, από απόψε µέχρι και την Παρασκευή.

Το απόγευµα της Τρίτης (5/2) ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, ενώ τοπικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και σταδιακά ταραγµένη µέχρι κυµατώδης.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά θα πνέουν ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (6/2) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, σε αρκετές περιοχές, ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Αργά τη νύκτα, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, πιθανό να πέσουν χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη µέχρι κυµατώδης για να καταστεί αργότερα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (7/2) και την Παρασκευή (8/2), διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσουν χιόνια.

Το Σάββατο (9/2) ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 49 εκατοστά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top