Κινεζικός «θησαυρός» για ανυποψίαστη γυναίκα

Κινεζικός «θησαυρός» για ανυποψίαστη γυναίκα

Μία γυναίκα στη Βρετανία έλαβε το πόσο των 586.000 λιρών (περίπου 665.000 ευρώ) από δημοπράτηση ενός κινεζικού βάζου που είχε αποθηκευμένο στη σοφίτα της επί 20 χρόνια.


Η συγκεκριμένη Βρετανίδα, που διατηρεί την ανωνυμία της, είχε λάβει το ύψους περίπου 35 εκατοστών βάζο ως δώρο από μια θεία της που εργαζόταν στη Σανγκάη ως δασκάλα.

Η ιδιοκτήτρια έστειλε φωτογραφία του βάζου σε οίκο δημοπρασιών στο Έξετερ, όπου ο εκτιμητής διαπίστωσε ότι πρόκειται για μοναδικό, χωρίς αντίγραφο, βάζο που είχε κατασκευαστεί για τον αυτοκράτορα Τσιαν Λονγκ μεταξύ του 1780 και του 1790.

Το βάζο αγοράστηκε από Κινέζο συλλέκτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE