ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημα υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίσημα υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μια θέση ως εκπρόσωπος της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο για τις εκλογές του Μαΐου 2019, εξέφρασε και επίσημα ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κύριος Θεμιστοκλέους αναφέρει πως «η υποψηφιότητα μου θα επικεντρωθεί, πρωτίστως, σε θέματα υγείας, εργασίας, εκπαίδευσης και αθλητισμού, σε θέματα διαφθοράς, στους ρόλους ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και «πράσινη» ενέργεια. Σταθερή, φυσικά, είναι η προσήλωση μου στη διεκδίκηση μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, δια μέσου της Ε.Ε. Στόχος μου να βρεθούν τρόποι, επιτέλους, η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. να μεταφραστεί σε χειροπιαστά οφέλη της καθημερινότητας, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του κάθε Κύπριου πολίτη».

Παράλληλα αναφέρει πως πρόθεσή του είναι να δώσει «επιλογή στους πολίτες που ζητούν αλλαγή των πολιτικών εκπροσώπων τους και όσους απαιτούν μια νέα πολιτική κουλτούρα. Υποστηρίζω μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση των εκπροσώπων τους, αξιοποιώντας το δημόσιο διάλογο».

«Αδιαπραγμάτευτοι προσωπικοί όροι στην πολιτική μου διαδρομή θα συνεχίσουν να είναι ο σεβασμός προς όλους, η διαφάνεια και η εντιμότητα, καθώς και η καλή υπηρεσία προς την Κύπρο μας», τονίζει ο κύριος Θεμιστοκλέους.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top