ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητά τα χρήματα για τη μεταγραφή του Σάλα η Ναντ – Ποια η αντίδραση της Κάρντιφ

Ζητά τα χρήματα για τη μεταγραφή του Σάλα η Ναντ – Ποια η αντίδραση της Κάρντιφ

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανασυρθεί η σωρός του άνδρα που βρέθηκε στο μοιραίο αεροπλάνο, αλλά η Ναντ ζητά ήδη από την Κάρντιφ τα χρήματα για τη μεταγραφή του Σάλα!

Μπορεί οι ερευνητές να εντόπισαν το μοιραίο Piper Malibu N264DB, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανασυρθεί η σωρός που βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

Οι αρχές θεωρούν τον Σάλα νεκρό, όμως περιμένουν να συνεχιστούν οι έρευνες.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν… εμποδίζει τη Ναντ να ζητήσει τα χρήματα της μεταγραφής από την Κάρντιφ, ενώ απειλεί με αγωγή αν δεν μπει στα ταμεία του συλλόγου το επόμενο δεκαήμερο πρώτη δόση.

Ανθρωποι της Κάρντιφ έλεγαν πως η ομάδα θα τιμήσει τη σύμβαση, ωστόσο περιμένει όλα τα ντοκουμέντα και την επίσημη ανακοίνωση των αρχών.

Παράλληλα, οι Ουαλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους γι αυτή την αντίδραση των Γάλλων, τη στιγμή που οι έρευνες συνεχίζονται.

Θυμίζουμε, πως η Κάρντιφ έσπασε τα ταμεία της για να αποκτήσει τον Σάλα, με τη μεταγραφή να αγγίζει τα 17.5 εκατ. λίρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top