ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες καθημερινά -Χιονόπτωση στο Τρόοδος

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες καθημερινά -Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Βαροµετρικό χαµηλό, µε κέντρο νότια της Κρήτης, κινείται αργά ανατολικά και επηρεάζει την περιοχή. Από το βράδυ του Σαββάτου (9/2) αναµένεται ασθενής ψηλή πίεση. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να αυξηθούν από τη νύκτα της Πέµπτης (7/2), ενώ από τη νύκτα της Παρασκευής (8/2) αναµένεται σταδιακή υποχώρηση της.

Την Πέμπτη (7/2) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ωστόσο κατά διαστήµατα θα είναι συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το πρωί, στα προσήνεµα, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (8/2) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο (9/2), διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται παροδική χιονόπτωση.

Την Κυριακή (10/2) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, κατά το διήµερο, για να παραµείνει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους ήταν 40 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top