Αναβολή ή όχι της αγωνιστικής;

Αναβολή ή όχι της αγωνιστικής;

Η βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Βασίλη Δημητρίου έχει προκαλέσει αναστάτωση στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Σύνδεσμός Διαιτητών Κύπρου θα προχωρήσει σήμερα σε συνεδρία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα μετά την βομβιστική επίθεση. Παράλληλα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών ενώ το ερώτημα που προκύπτει, είναι να θα έχουμε αναβολή ή όχι της αγωνιστικής.

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη:

«Δεν είμαι υπέρ νέας αναβολής. Αναβολή και/ ή έλευση ξένων διαιτητών είναι παραδοχή ότι δεν έχουμε πλέον κράτος. Θέλω ακόμα να ελπίζω». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE