ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρόντρι Γκιγκς «καρφώνει» τον αδερφό του – Οι ΣΠΟΝΤΕΣ για την απιστία με την πρώην σύζυγό του

Ο Ρόντρι Γκιγκς «καρφώνει» τον αδερφό του – Οι ΣΠΟΝΤΕΣ για την απιστία με την πρώην σύζυγό του

Ο Ρόντρι Γκιγκς αναζητούσε για χρόνια τον τρόπο για να πάρει εκδίκηση από τον αδερφό του Ράιαν που είχε κρυφή ερωτική σχέση με τη γυναίκα του και τον βρήκε! Με ένα απολαυστικό σποτ (VIDEO)!

Για πολλά χρόνια ο Ρόντρι Γκιγκς είναι γνωστός τοις πάσοι ως ο αδερφός του Ράιαν Γκιγκς, που ένιωσε το αίσθημα της προδοσίας όταν έμαθε πως ο άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρούσε ερωτικό δεσμό πίσω από την πλάτη του με την ίδια του τη σύζυγο.

Το γεγονός αυτό είχε τσακίσει ψυχολογικά τον Ρόντρι σε τέτοιο βαθμό ώστε να κόψει κάθε γέφυρα επαφής με τον Ράιαν Γκιγκς από τότε, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα πως δεν θέλει να μιλάει και σε άλλα μέλη της οικογένειάς του που είχαν πάρει το μέρος του διάσημου αδερφού του μετά την αποκάλυψη της σχέσης.

Τώρα όμως, και ενώ έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια από τότε που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και βγήκε στη φόρα το μυστικό της οικογένειας Γκιγκς, ο Ρόντρι παίρνει μία άτυπη ρεβάνς.

 

Όχι φυσικά με το να κάνει το ίδιο ακριβώς στον Ράιαν και να «κυνηγήσει» τη δική του γυναίκα αλλά με το να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ της αγγλικής στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power, εξαπολύοντας φλογερές ατάκες και θανατηφόρα βλέμματα για τον αδερφό του.

«Θέλω να σας μιλήσω για την αφοσίωση», είναι η πρώτη κουβέντα του Ρόντρι Γκιγκς, ο οποίος δίνει ως ένα παράδειγμα αφοσίωσης -κατά τη διάρκεια της διαφήμισης- το γεγονός ότι επιλέγει να πηγαίνει πάντα στο ίδιο μπαρ.

 

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν πολλά «κρυφά» μηνύματα με αποδέκτη τον αδερφό του Ράιαν Γκιγκς καθώς βλέπουμε τον Ρόντι: να βλέπει ματς της εθνικής Ουαλίας (προπονητής της ο Ράιαν Γκιγκς) όπου γνωρίζει την ήττα, να πίνει τσάι σε κούπα της Μάντσεστερ Σίτι, να ακούει τη γυναίκα του να του λέει πως θα βγει έξω για να αγοράσει γάλα και εκείνος να κοιτάζει την κάμερα και να λέει: «Όντως χρειαζόμαστε γάλα»…

Υπάρχουν όμως δύο ακόμα έμμεσες αναφορές στον παλαίμαχο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: η πρώτη όταν ο προπονητής του στο γυμναστήριο του ζητάει να σκεφτεί κάτι που τον κάνει να θυμώνει και ο Ρόντρι Γκιγκς απαντάει «δεν έχω κάτι στο μυαλό μου» και η δεύτερη στο φινάλε, όταν στέλνει το εξής μήνυμα στον κόσμο: «Η αφοσίωση δεν σε οδηγεί πουθενά. Ζήσε αντίθετα για την επιβράβευση».

Η φοβερή διαφήμιση του Ρόντρι Γκιγκς με σπόντες για τον αδερφό του Ράιαν…


 

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top