ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο θέμα Ουζόχο και το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Οι ΣΚΕΨΕΙΣ του Αυγουστή για την ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο θέμα Ουζόχο και το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Οι ΣΚΕΨΕΙΣ του Αυγουστή για την ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον η ένσταση του Απόλλωνα για την υπόθεση Ουζόχο και όλα όσα ακολούθησαν.

Πολύ λίγοι οπαδοί του Απόλλωνα, ασχολήθηκαν με το σημερινό τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ και ότι η ομάδα θα πρέπει να βρεί τον… δρόμο της επιστροφής στις επιτυχίες. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίχτες του, κοίταζαν τη δική τους δουλειά και την σωστή προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους γαλαζοκίτρινους.

Η ομάδα μπορεί να έχασε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη εβδομάδα, αλλά φανέρωσε ικανοποιητική εικόνα στο γήπεδο. Το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ. Το ζήτημα είναι να κινηθεί στα ίδια στάνταρ απόδοσης και σήμερα. Αν οι κυανόλευκοι καταφέρουν να επιβάλουν το ρυθμό τους, δείχνοντας αποφασιστικό χαρακτήρα, τότε θα έλθουν και τα γκολ. Η τεχνική ηγεσία είναι μάλλον φυσιολογικό να ανησυχεί, για το αν θα ανταποκριθούν ικανοποιητικά οι παίχτες που θα αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους Ρομπέρζ και Σακέτι. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει στόπερ, δίπλα από τον Χάμπο Κυριάκου ο Γάλλος Ντίλαν Ουεντραόγκο. Στα αμυντικά άκρα θα είναι οι Ζοάο Πέδρο και Βασιλείου. Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα.

Στη μεσαία γραμμή, μάλλον τον Ντανίλο Σπόλιαριτς θα επιστρατεύσει η τεχνική ηγεσία, για να παίξει δίπλα από τον Κέβιν Μπρου. Μπροστά τους θα είναι ένας των Φακούντο Περέιρα, Φώτη Παπουλή. Τις δυο θέσεις στα «φτερά» της επίθεσης διεκδικούν οι Καραγιόλ, Σαρδινέρο και Σκέμπρι. Υποψήφιος είναι κι ο Παπουλής, αν δεν παίξει δεκάρι. Φουνταριστός θα παίξει ένας εκ των Μάγκλιτσα, Ζελάγια.

Υπάρχει βεβαίως και ένα σενάριο, να σχηματίσει την ομάδα στο γήπεδο ο Αυγουστή, με το σύστημα 3-5-2. Τριάδα στόπερ θα είναι σε τέτοια περίπτωση, οι Χάμπος, Ουεντραόγκο και Σπόλιαριτς. Είναι λίγες οι πιθανότητες να επιλέξει αυτόν τον σχηματισμό ο προπονητής της ομάδας.

Κάτι παραπάνω απο 2 χιλιάδες Απολλωνίστες αναμένεται να πάνε σήμερα στην δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, επειδή η ομάδα είναι τυπικά γηπεδούχος.

Η χθεσινή μέρα έφερε κάποιες νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο. Οι διοικούντες τον Απόλλωνα, δεν μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Βρίσκονται σε αναμονή της ολοκλήρωσης του ανακριτικού έργου της αστυνομίας, αλλά και της εξέτασης της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή. Οι διοικούντες τη Λεμεσιανή ομάδα, αν και τους ασκήθηκαν πιέσεις από διάφορες κατευθύνσεις να κάμουν πίσω, ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να κάμουν κωλοτούμπα. Περισσότερη πίεση τους έβαλαν, για να αποσύρουν τις καταγγελίες τους προς την Αστυνομία. Με δεδομένο ότι θα έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, συγκεκριμένα άτομα από την Ανόρθωση και τον ΚΟΑ, αν αποδειχθεί ότι κατατέθηκαν πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά για έκδοση δελτίου υγείας στον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top