ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπόθεση Ουζόχο: Δηλώσεις για το αν θα πετύχει ή όχι η ΕΝΣΤΑΣΗ μετά και την ΕΞΕΛΙΞΗ της ακύρωσης του δελτίου υγείας!

Υπόθεση Ουζόχο: Δηλώσεις για το αν θα πετύχει ή όχι η ΕΝΣΤΑΣΗ μετά και την ΕΞΕΛΙΞΗ της ακύρωσης του δελτίου υγείας!

Ο δικηγόρος Γιώργος Χριστοφίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ACTIVE FM για το θέμα της ένστασης του Απόλλωνα μετά και τις σημερινές εξελίξεις που ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Αναλυτικά:

«Κατά τη δική μου γνώμη εκείνο το οποίο είναι σημαντικό, ανεξαρτήτως αν έχει ακυρωθεί σήμερα το δελτίο υγείας, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με έγκυρο δελτίο τη δεδομένη στιγμή. Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι δεν προκύπτουν στοιχεία κατά συνέπεια, κατά τη δική μου γνώμη, δεν θεωρώ ότι αλλάζει οτιδήποτε από το σκηνικό σε σχέση με την τύχη της ένστασης του Απόλλωνα. Θεωρώ πως η ένσταση θα αποτύχει. Έχω την εντύπωση πως δεν αλλάζει αν είναι εφ εξής άκυρο το δελτίο.

Αν είναι από την πρώτη μέρα άκυρο θα πρέπει να τεθεί ενώπιον δικαστηρίου το στοιχείο του δόλου. Ποιο να είναι το στοιχείο δόλου από τον Απόλλωνα; Καταγγέλλει πλαστογραφία ο Απόλλωνας, κάτι που διερευνά η Αστυνομία και δεν έχει αποδειχθεί κάτι. Εφόσον δεν υπάρχει κάτι δεδομένο από την Αστυνομία, δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο αθλητικός δικαστής. Δεν υπάρχει τίποτα στο πλαίσιο της δικογραφίας που να ενισχύει αυτή την άποψη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται η απόδειξη νομιμότητας του δελτίου. Η μπάλα πάει στον Απόλλωνα, ο οποίος πρέπει να παρουσιάσει μαρτυρία για δόλο. Είναι μπερδεμένη απόφαση. Δεν αναμένεται να γίνει ακροαματική διαδικασία. Δεν έχουν κληθεί οι δύο πλευρές για την Δευτέρα, όμως θεωρώ ότι είναι πιθανόν να προκύψει απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top