ΚΥΠΡΟΣ

Β΄ Κατηγορία: Καθοριστικό ντέρμπι (αναλυτικά το πρόγραμμα)

Β΄ Κατηγορία: Καθοριστικό ντέρμπι (αναλυτικά το πρόγραμμα)

Το ντέρμπι Άρη Λεμεσού - Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, το οποίο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την εξέλιξη της πορείας των ομάδων για εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους στη διεκδίκηση της ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή.

Η δεύτερη Πάφος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα υποδεχθεί την ΑΕΖ Ζακακίου.

Σημαντικά παιγίδια στην προσπάθεια αποφυγής της διαβάθμισης δίνουν η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς που παίζει εκτός έδρας με το Ν&Σ Ερήμης, ο Διγενής Ορόκλινης που υποδέχεται την Ελπίδα Ξυλοφάγου και η Ομόνοια Αραδίππου  που θα αντιμετωπίσει στην Δερύνεια την Αναγέννηση.

Ο Ολυμπιακός που πέρασε λίγο πάνω από την τετράδα της ζώνης της διαβάθμισης θα φιλοξενήσει την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top