ΚΥΠΡΟΣ

Κρίστιανσεν και Μιντίκκης στέλνουν σύνθημα νίκης (VIDEO)

Κρίστιανσεν και Μιντίκκης στέλνουν σύνθημα νίκης (VIDEO)

Τελευταία στροφή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει την Δόξα (Σάββατο 28/02, 16:00).

Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Ο Δανός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά και στο ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συμπλήρωσε ότι η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι και ότι ελπίζει να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο Μακάρειο και να... σπρώξει την ομάδα στην νίκη.

Από την μεριά του ο Κύπριος αμυντικός τόνισε ότι ξέρουμε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι και ότι πάμε στην Λευκωσία με μοναδική επιδίωξη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας, γιατί τον χρειαζόμαστε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top