ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Οι προτάσεις που κατέθεσε στο Κραν Μοντάνα, με τη διακοπή του διαλόγου, δεν είναι ισχύ

ΠτΔ: Οι προτάσεις που κατέθεσε στο Κραν Μοντάνα, με τη διακοπή του διαλόγου, δεν είναι ισχύ

Οι προτάσεις που κατέθεσε στο Κραν Μοντανά, από την ώρα που διακόπτεται ο διάλογος, δεν είναι σε ισχύ, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, το περιθώριο εκδήλωσης της εφημερίδας «Πολίτης» για τα εικοσάχρονα της, και ερωτηθείς αν οι προτάσεις που κατέθεσε στο Κραν Μοντανά ισχύουν ή έχουν αποσυρθεί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «όπως έχω δηλώσει το ίδιο βράδυ, όταν ο ΓΓ απεφάσιζε ότι διακόπτεται ο διάλογος, αλλά και προ αυτού μέσα από τα έγγραφα, διαφαίνεται ότι οι προτάσεις υπεβλήθησαν νοουμένου ότι θα επιτυγχάνετο συμφωνία".

"Εκείνο το βράδυ δήλωσα σαφέστατα ότι οι προτάσεις, από την ώρα που διακόπτεται ο διάλογος, δεν είναι σε ισχύ», είπε.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν είχε καταθέσει προτάσεις, ο Πρόεδρος είπε «όχι, εκτός από δυο παραγράφους που αναφέρονταν στην παραμονή και στη συνέχιση των εγγυήσεων, των επεμβατικών δικαιωμάτων και στην παραμονή των στρατευμάτων».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top