ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο τ. ΥΠΕΞ της Ελληνικής Δημοκρατίας Νίκος Κοτζιάς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο τ. ΥΠΕΞ της Ελληνικής Δημοκρατίας Νίκος Κοτζιάς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ενώπιον εκλεκτού ακροατηρίου ακαδημαϊκών, διπλωματών, πολιτικών και φοιτητών θα αρχίσει το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Λευκωσία, ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στην ομιλία του με τίτλο «Αρχές και Στόχοι Της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής», ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σκοπεύει να σκιαγραφήσει το πλαίσιο της ασκούμενης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Η ομιλία θα δοθεί την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου ώρα 18.00 στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο: «Κύπρος 2015-2018. Μια τριετία που άλλαξε το Κυπριακό. Η μάχη για την κανονικότητα χωρίς "παρεμβατικά δικαιώματα" και "εγγυήσεις"». Στον πρόλογο του βιβλίου του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από έφηβος πίστευα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι το Κυπριακό είναι το πιο θεμελιακό πρόβλημα του ελληνισμού. Ότι είναι καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη και πολύ περισσότερο ενός Έλληνα πολιτικού όντος να συμβάλλει στη λύση του. … Η δύναμη των ιδεών όταν είναι δίκαιες, συγκροτημένες, και ορθές κατακτούν κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο. Όταν μέσα από τη μάχη των ιδεών επιβεβαιώνεται η ορθότητά τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top