Ανακοίνωση – ΕΠΙΘΕΣΗ Ανόρθωσης προς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη – «Οι ενέργειες του…»

Ανακοίνωση – ΕΠΙΘΕΣΗ Ανόρθωσης προς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη – «Οι ενέργειες του…»

Ανακοίνωση από Ανόρθωση αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει την έντονη δυσφορία και δυσαρέσκεια της για τις συνεχιζόμενες, ετεροχρονισμένες, δημόσιες παρεμβάσεις του προέδρου του ΚΟΑ, κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης ακολουθεί αυτή τη μέθοδο και τακτική για λόγους που ο καθένας μπορεί να υποθέσει, «μολύνοντας» και παρεμβαίνοντας στη διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Ως αποτέλεσμα της ωμής παρέμβασης του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη η διαδικασία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή εξετράπη και έχουν καταστραγηθεί όλοι οι κανόνες και κανονισμοί. Οι ενέργειες του κ. Μιχαηλίδη εντείνουν την προκατάληψη στον χώρο του ποδοσφαίρου μας και αντί θεσμικά να προστατεύει τον αθλητισμό οδηγεί το κόσμο να στρέφει τη πλάτη του σε αυτόν.

Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε με νέα τοποθέτηση μετά το τέλος της διαδικασίας, τονίζοντας το σεβασμό μας στον ίδιο τον ΚΟΑ ως οργανισμό και στις διαδικασίες που ακολουθούνται τόσο από τον ΚΟΑ όσο και από την ΚΟΠ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE