ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ πρώην προέδρου ΑΠΟΕΛ για την υπόθεση Ουζόχο

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ πρώην προέδρου ΑΠΟΕΛ για την υπόθεση Ουζόχο

Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, ανάρτησε το πιο κάτω μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγη ώρα μετά τη νέα αναβολή στην υπόθεση Ουζόχο.

«Αθλητικές Δικαστικές Γελοιότητες για ακόμα μια φορά… Εκεί που σταματά η κοινή λογική αρχίζει το αθλητικό δίκαιο της Κύπρου το οποίο αναπροσαρμόζεται αναλόγως καταστάσεων, εμπλεκομένων, σχέσεων, απειλών, συμμαχιών εξυπηρέτησης συμφερόντων κτλ #cyprusfootball».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE