ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει τη μεγάλη απόφαση – Ενδιαφέρον τι θα πράξει

Παίρνει τη μεγάλη απόφαση – Ενδιαφέρον τι θα πράξει

Πλέον, η… μπάλα για το επόμενο επεισόδιο του σήριαλ Ουζόχο είναι στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ μετά την ανακοίνωση της ΚΟΠ.

Διαβάστε: 

Ανακοίνωση ΚΟΠ για την ένσταση Απόλλωνα – Τι περιμένει από ΚΟΑ να μάθει ο Αθλητικός Δικαστής και πότε η ΑΠΟΦΑΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού καλείται να αποφασίσει εάν θα αποστείλει στον Αθλητικό Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, αυτό που χρειάζεται ο ίδιος για να πάρει τη μεγάλη απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας για κατά του κύρους του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή του Φρανσίς Ουζόχο.

Ο ΚΟΑ θα πρέπει να ενημερώσει την ΚΟΠ για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο, μετά και τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο Αθλητικός Δικαστής θα αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση του.

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν. το τι απόφαση θα παρθεί μέσα από τη συνεδρία που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα από το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ, τι ενημέρωση, δηλαδή, θα δώσει, εάν θα δώσει, στην ΚΟΠ, για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: 

Το ΚΛΙΜΑ στα γραφεία της ΚΟΠ – Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ εκπροσώπων Ανόρθωσης και Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πρώτη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Απόλλωνα μετά τη νέα ΑΝΑΒΟΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη δήλωση Χριστοφίδη μετά τη νέα ΑΝΑΒΟΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δήλωση του Αθλητικού Δικαστή μετά τη νέα ΑΝΑΒΟΛΗ στην εκδίκαση ένστασης για Ουζόχο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top