ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Για μια καρότσα φόρεσε χειροπέδες ο 29χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Για μια καρότσα φόρεσε χειροπέδες ο 29χρονος

Ένα άτομο ηλικίας 29 χρόνων από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (18/2) ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής ρυμουλκούμενης καρότσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ρυμουλκούμενης καρότσας, που διαπράχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, 2019, στο Παραλίμνι.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα βάση δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα σήμερα ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE