ΚΥΠΡΟΣ

Δραματικό φινάλε χωρίς νικητή! Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-1

Δραματικό φινάλε χωρίς νικητή! Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-1

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ντέρμπι που πρόσφερε συγκινήσεις, δύο γκολ, δύο δοκάρια, φάσεις, τραυματισμούς και ένταση.

Το συγκρότημα του Τόρτσεν Φινκ άνοιξε το σκορ με τον Μοράις στο 30ο λεπτό αλλά η Ομόνοια απάντησε με δυνατό σουτ του Φοφανά στο 82΄. Λάνιγκ και Φοφανά στάθηκαν άτυχοι αφού οι προσπάθειες τους σταμάτησαν στο δοκάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνης εμε καλό ρυθμό, κυρίως από πλευράς ΑΠΟΕΛ που είχε κυκλοφορία και ήθελε να φθάσει με αξιώσεις γύρω από την εστία του Γιωργαλλίδη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έφθασαν κοντά στο γκολ στο 21ο λεπτό με τον Ρίισε να βγάζει την σέντρα και τον Λάνιγκ να πιάνει την κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Η Ομόνοια έδειξε να μην έχει καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις της ενώ στο 30ο λεπτό, η άμυνα έμεινε εκτεθημένη. Ο Χαραλαμπίδης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε και ο Μοράις με προβολή έβαλε μπροστά τον ΑΠΟΕΛ.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Ομόνοια έδειξε διάθεση να αντιδράσει. Επιθετικά μπήκε το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα που στο 46΄ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Γκαρσία, η κεφαλιά του οποίο από κοντά, σταμάτησε στον Πάρντο. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πιέζουν για την ισοφάριση. Με την είσοδο των Σκέμπρι και Φοφανά έγινε ακόμη πιο επιθετική ενώ ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε και έψαχνε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ με αντεπιθέσεις.

Στρο 72ο λεπτό ο Φοφανά σημάδεψε το δοκάρι του Πάρντο αλλά δέκα λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ και έφερε το ματς στα ίσα. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο ΑΠΟΕΛ κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ με τον Εφραίμ αλλά το τελευταίο σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου, βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1.

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτζε, Μαργκάσα (81'Ρουσιάς), Ρούνιε, Γκουλόν, Οικονομίδης, Λεάντρο, Ασίς, Κιρμ (61'Σκέμπρι), Ράμος (65'Φοφανά), Γκαρσία

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο (52'Αντωνιάδης), Ρίισε, Μοράις, Λάνινγκ, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης (52'Ναφίου), Ντε Βινσέντι (80'Γκόμες), Τζιμπούρ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top