ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

PrimeTel και ΕΥ-ΖΗΝ ξεκινάνε προπονήσεις για τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5KM!

PrimeTel και ΕΥ-ΖΗΝ ξεκινάνε προπονήσεις για τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5KM!

Η PrimeTel Running Team σε συνεργασία με το σωματείο ΕΥ-ΖΗΝ ξεκινάει την προετοιμασία για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Επενδύοντας στις αξίες του αθλητισμού, η PrimeTel στηρίζει για ακόμη μια χρονιά τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού ως Χρυσός και Ονομαστικός Χορηγός του Εταιρικού Δρόμου 5 χλμ. και μοιράζεται από κοινού το όραμα για διάδοση του Δρομικού Κινήματος με το σωματείο δρομέων ΕΥ-ΖΗΝ.
H PrimeTel προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στον αγώνα και ξεκινάει ανοικτό πρόγραμμα προπονήσεων υπό την καθοδήγηση της ομάδας του ΕΥ-ΖΗΝ. Οι έμπειροι μαραθωνοδρόμοι του σωματείου θα αναλάβουν την σωστή προετοιμασία των συμμετεχόντων και θα μοιραστούν συμβουλές και οδηγίες σε θέματα τακτικής, διατροφής και ψυχολογικής προετοιμασίας.


Το σωματείο του EY-ZHN με τη σημαντική δράση και το παράδειγμα των μελών του, στον αθλητικό και κοινωνικό στίβο, επιδιώκει την ανάδειξη του αθλητισμού, ως ιδανικού τρόπου ζωής και πρόληψης χρόνιων παθήσεων. Με σκοπό τη διάδοση του δρομικού κινήματος ως εργαλείου για μια καλύτερη κοινωνία, PrimeTel και ΕΥ-ΖΗΝ ενώνουν τις δυνάμεις για αναδείξουν τη χαρά του αθλητισμού και της συμμετοχής.


Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει στη Λεμεσό την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 με σημείο εκκίνησης το Υπαίθριο Αμφιθέατρο Μόλου, ενώ προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.
Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα της PrimeTel στο Facebook https://www.facebook.com/events/2291522014220925/.


Info: Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου στο πλαίσιο του 13ου Μαραθωνίου Λεμεσού. Με περισσότερες από 200 εταιρίες και πάνω από 10.000 δρομείς αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στην Κύπρο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα διεθνούς εμβέλειας, τρέχοντας μια από τις πιο όμορφες και φωτεινές διαδρομές της Μεσογείου.

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top