Τεσσάρα η ΑΕΚ (τρία ματς έμειναν στο μηδέν)

Τεσσάρα η ΑΕΚ (τρία ματς έμειναν στο μηδέν)

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Δόξα αλλά αντέδρασε και πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 4-1.

Το σκορ για την Δόξα άνοιξε ο Λόπο στο 8ο λεπτό αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Λάρνακας ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Ο Βάντερ με γκολ στο ημίωρο έφερε το ματς στα ίσα ενώ ο Μυτίδη με δύο γκολ (57΄, 65΄) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κολαούτι δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Όλα στο μηδέν...

Στα άλλα τρία σημερινά παιχνίδια, δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Οθέλλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τη νίκη. Ο Οθέλλος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Λοϊζου στο 71΄ ενώ η ΑΕΛ είχε περισσότερο το μυαλό της στον επαναληπτικό με τον Ερμή.

Νέα Σαλαμίνα και Αγία Νάπα εξήλθαν επίσης ισόπαλοι 0-0 σε ένα παιχνίδια με αρκετές φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.

Στο άλλο παιχνίδι, Εθνικός και Ερμής συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία.

Αναλυτικά όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-1                                

Απόλλωνας – Ανόρθωση 2-0

Δόξα – ΑΕΚ 1-4

Οθέλλος – ΑΕΛ 0-0

Νέα Σαλαμίνα – Αγία Νάπα 0-0

Εθνικός – Ερμής 0-0

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE