ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμαθαν αντιπάλους στα προημιτελικά Απόλλωνας και ΑΕΚ – Τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια για τους «8»

Έμαθαν αντιπάλους στα προημιτελικά Απόλλωνας και ΑΕΚ – Τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια για τους «8»

Το ΑΠΟΕΛ και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών είναι οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν την οκτάδα του Κυπέλλου Coca – Cola. Στην επόμενη φάση, το ΑΠΟΕΛ θα παίξει με την ΑΕΚ Λάρνακας και η Καρμιώτισσα με τον Απόλλωνα.

Το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε με δεύτερη νίκη σε βάρος της Δόξας, 3-0 αυτή τη φορά, στο Μακάρειο Στάδιο. Ο Μπάλογκ (11′, 67′) και ο Αλωνεύτης (12′) πέτυχαν τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ.

Η Καρμιώτισσα είναι η μοναδική ομάδα Β’ Κατηγορίας που συνεχίζει στη διοργάνωση αφού νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας ενώ είχε νικήσει με 2-1 και στον πρώτο αγώνα.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με τον Ανδρέα Κυπριανού στο 65′ και η Καρμιώτισσα πήρε τη νίκη από τέρματα των Θανέλλα (75′), Μασίνουα (77′) και Βαττή (90′).

Η ΑΕΛ έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola αφού νίκησε με 4-0 τον Ερμή στο Τσίρειο. Ο Αγκάνοβις άνοιξε το σκορ στο 2′ λεπτό και το έκλεισε στο 88′ με πέναλτι ενώ σκόραραν επίσης ο Γούηλερ στο 34′ και ο Χουράδο στο 45′.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 16:00.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Πάφος και ΕΝΠ αφού εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ο επαναληπτικός της 27ης Φεβρουαρίου αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΕΝΠ προηγήθηκε με τον Ουντόζι στο 25′, ο Αγκούλο και ο Καρό σκόραραν στο 44′ και στο 52΄δίνοντας προβάδισμα στην Πάφο με 2-1 για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Αγγελή για την ΕΝΠ στο 78′.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top