ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμιλιάνο Σάλα: Τα «βρίσκουν» στο οικονομικό

Εμιλιάνο Σάλα: Τα «βρίσκουν» στο οικονομικό

Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τόσο άδικα τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, ωστόσο λίγες ημέρες μετά από την κηδεία του ποδοσφαιριστή, Κάρντιφ και Ναντ συνεχίζουν τα μιλούν για χρήματα!

Οι Γάλλοι επέμεναν από την πρώτη στιγμή να πληρωθούν για τη μεταγραφή και σύμφωνα με δημοσιεύματα πολλών Μέσων στην Αγγλία, για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συμφώνησαν ως προς την καταβολή των 17.000.000 ευρώ.

Η Κάρντιφ, λοιπόν, έπρεπε να πληρώσει στις 20/2 την πρώτη δόση του ποσού, δηλαδή γύρω στα 6.000.000 ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς οι Ουαλοί πήραν παράταση και θα δώσουν το προαναφερθέν ποσό στις 27 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα αργότερα.

Συνολικά, τα 17.000.000 ευρώ αναμένεται ν’ αποπληρωθούν σε τρεις δόσεις. Κι όλα αυτά, ενώ η Κάρντιφ ετοιμάζεται να μηνύσει τον μάνατζερ, Γουίλι ΜακΚέι αφού θεωρεί ότι «φούσκωσε» σκοπίμως το ποσό για να γίνει η μεταγραφή του Σαλά.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top