ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 24ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ«ΚΕΝΘΕΑ»

Η EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ  24ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ«ΚΕΝΘΕΑ»

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει και το 2019 το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο που επιτελεί το κέντρο στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, στην πρόληψη, θεραπεία και γενικά στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου ήταν ο μέγας χορηγός του 24ου Παγκυπρίου Συνεδρίου του ΚΕΝΘΕΑ που συν-διοργανώθηκε με την Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Το συνέδριο ασχολήθηκε φέτος με τις «Σύγχρονες μορφές εξάρτησης - τα τυχερά παιγνίδια και το διαδίκτυο» και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Η φωτογραφία είναι από την παράδοση της χορηγίας στην κα. Μαρία Ζαννέτου Υπεύθυνη Γραφείου Κενθέα από την κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top