ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο… Ιβάν το μοίρασαν στο «Αμμόχωστος»!

Οι δύο… Ιβάν το μοίρασαν στο «Αμμόχωστος»!

Με τα γκολ των Ιβάν Κάρλος (17′) και Ιβάν Φουστάρ (30′), Νέα Σαλαμίνα και Αλκή έμειναν στην ισοπαλία 1-1 και έκλεισαν την Α’ Φάση του πρωταθλήματος παίρνοντας από ένα βαθμό.

Α’ Ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα να απειλεί με τον Ελουντού στο 7′ και το πλασέ του που έφυγε λίγο έξω.

Η Αλκή στην πρώτη της ευκαιρία στο 17′ άνοιξε το σκορ με σουτ του Ιβάν Κάρλος μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπελαμειρί.

Ο Μπελαμειρί που ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος στο πρώτο μέρος απείλησε ξανά στο 20′ όμως ο Βεσελόφσκι απέκρουσε το σουτ του ενώ η Νέα Σαλαμίνα πήρε τα ηνία του αγώνα από το 25′ και μετά.

Στο 30ο λεπτό μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Φουστάρ μέσα από την περιοχή.

Ο Μπελαμειρί στο 37′ ανάγκασε ξανά τον Βεσελόφσκι σε δύσκολη απόκρουση ενώ στο 44ο λεπτό ο Μιντίκκης λίγο έλειψε να βάλει μπροστά τη Νέα Σαλαμίνα όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα σκόραρε στο 52′ με κεφαλιά του Φουστάρ και πάλι όμως ο βοηθός υπέδειξε τον αμυντικό των ερυθρολεύκων σε θέση οφ-σάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει την υπεροχή όχι όμως και τις πολλές φάσεις. Στο 72′ οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν ένα πέναλτι σε σουτ του Μιντίκκη στην περιοχή με την μπάλα να κτυπά στο πόδι του αμυντικού της Αλκής και μετά στο χέρι με τον Λούκα Σωτηρίου να βρίσκεται κοντά στη φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Ένα σουτ του Σικόρσκι στο 76′ δεν βρήκε στόχο ενώ στη εναπομείναντα λεπτά δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Ρέινολντς, Μιντίκκης, Κορέια, Μαργκάσα, Νουρ, Ελουντού(62′ Τισντέλ), Τιάγκο, Κίνγκσλει(74′ Σικόρσκι)

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Γκαντάτσια(74′ Ακόστα), Ιβάν Κάρλος(75′ Μπανταρά), Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Στάροκιν, Τριμπό(66′ Σταύρου)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top