ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές… Το ΠΛΑΝΟ του Σωματείου Ανόρθωσης για να βγει η χρονιά και τα οικονομικά

ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές… Το ΠΛΑΝΟ του Σωματείου Ανόρθωσης για να βγει η χρονιά και τα οικονομικά

Η απόρριψη της έφεσης της Ανόρθωσης και το… «κατρακύλισμα» της ομάδας στο Β΄ γκρουπ ενόψει της έναρξης της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στο «οικοδόμημα» της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Ήδη από χθες (24/02) γίνονται διάφορες διαβουλεύσεις από άτομα του Σωματείου για την εισροή ρευστού, αφού οι ανάγκες που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ μεγάλες και δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθούν άμεσα τα λεφτά που χρειάζονται.

Γίνεται όμως πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να καταστεί εφικτό αυτό που για κάποιους μπορεί να φαίνεται ανέφικτο τη δεδομένη στιγμή, λόγω και της γενικότερης απογοήτευσης που υπάρχει από τη φετινή πορεία της Ανόρθωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ήδη οι άνθρωποι του Σωματείου είχαν ενημέρωση για το τις ΑΜΕΣΕΣ πληρωμές που πρέπει να γίνουν και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα, ώστε να βγει όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται πλέον η χρονιά μέχρι τον ερχόμενο Μάιο και κυρίως, για να μπορέσει η «Κυρία» να περάσει τα οικονομικά κριτήρια του Μαρτίου, αποφεύγοντας τις οποιεσδήποτε συνέπειες.

Από τους ίδιους ανθρώπους πάντως, βγαίνει σύμφωνα με πληροφορίες, μία βεβαιότητα, ότι δηλαδή μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, αρκεί βέβαια να έχουν και τη στήριξη του κόσμου, είτε οικονομική, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, γι΄ αυτό και θα απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της Ανόρθωσης να έρθουν κοντά, παρά την απογοήτευση τους, για να βάλει ο καθένας το δικό του «λιθαράκι» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. του Σωματείου υπάρχουν κάποια δυνατά «χαρτιά», που φαίνεται να έχουν θετική επιρροή στον κόσμο, γι΄ αυτό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το όλο εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες.

Το μόνο σίγουρο τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι οι στιγμές που περνά το ιστορικό σωματείο της Αμμοχώστου είναι πολύ δύσκολες σε όλα τα επίπεδα και χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή, δύναμη, αλλά και κουράγιο απ΄ όλους, για να γίνουν τα βήματα που πρέπει, τόσο για να βγει χωρίς άλλα προβλήματα η φετινή περιπετειώδη χρονιά, αλλά και για την επόμενη μέρα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top