ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: “Εφοήθηκα ρε μάστρε” - Η απάντηση18χρονου μετά την τρελή πορεία 4χλμ και τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: “Εφοήθηκα ρε μάστρε” - Η απάντηση18χρονου μετά την τρελή πορεία 4χλμ και τραυματισμό ΜΜΑΔίτη

Σε φόβο απέδωσε το αλόγιστο και επικίνδυνο οδήγημα του, ο 18χρονος που συνελήφθη μαζί με τον 15χρονο αδελφό του την Κυριακή (24/02), στην Ανθούπολη, αναστατώνοντας την περιοχή. 

Ο 18χρονος με συνοδηγό τον αδελφό του ακολούθησαν μια τρελή πορεία τεσσάρων χιλιομέτρων, αφού τους καταδίωκαν μέλη της τροχαίας. Από το αλόγιστο οδήγημα του ο 18χρονος προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα εγκαταλείποντας την σκηνή, παρέσυρε πεζό υπαστυνόμο της ΜΜΑΔ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ενώ αγνόησε το σήμα της Αστυνομίας.  

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, τα δύο αδέλφια προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς σπρώχνοντας τους, με σκοπό να διαφύγουν. Τα μέλη της τροχαίας προχώρησαν στην σύλληψη τους, με τον 18χρονο να λέει στον αστυνομικό: “Εφοήθηκα ρε μάστρε”. 

Στην συνέχεια ο 15χρονος συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 18χρονος αδελφός του είναι αντιμέτωπος με 17 αδικήματα, ανάμεσα σε αυτά και η οδήγηση υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών, αφού σε έλεγχο νάρκοτεστ είχε θετικό αποτέλεσμα, με την ένδειξη ότι κατανάλωσε κοκαΐνη, κάνναβη και οπιούχα.  

Να σημειώσουμε ότι ο υπαστυνόμος που παρέσυρε ο 18χρονος ύποπτος παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία στον ορθοπεδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με θλαστικό τραύμα στον δεξιό αγκώνα και στο αριστερό γόνατο. 

Ο 18χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εγκρίθηκε το διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης του. 

Γ.Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top