«Πέναλτι δεν δόθηκε…» – Πως σχολίασε τις επίχαμες φάσεις του ντέρμπι κορυφής

«Πέναλτι δεν δόθηκε…» – Πως σχολίασε τις επίχαμες φάσεις του ντέρμπι κορυφής

Ο πρώην διαιτητής, Χρίστος Σκαπούλλης, στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Γκολ και θέαμα» σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι κορυφής της 22ης αγωνιστικής Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Στο 13’: Ο Ρομπέρζ βρίσκει καθαρά μπάλα σε μαρκάρισμα στον Νατέλ εντός περιοχής.

Στο 28’: Ορθή η απόφαση για φάουλ εκτός περιοχής σε παράβαση του Ουεντραόγκο στον Τάαμαρι.

Στο 51’: Δεν υπάρχει παράβαση σε πέσιμο του Σαρδινέρο στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

Στο 60’: Πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ δεν δόθηκε. Ο Σατσέτι κτυπά από πίσω απρόσεκτα τον Μπέζιακ. Καθαρή η παράβαση. Αυτές οι φάσεις είναι αυτές που κάνουν τους καλούς διαιτητές από τους άριστους.

Στο 77’: Ο Μπρου πατάει καθαρά τον Νατέλ, κακώς δεν καταλογίστηκε φάουλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE