Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί την Πέμπτη 28/02 στις 12 το μεσημέρι για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί αύριο, 28 Φεβρουαρίου, στις 12μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας ExxonMobil, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Tristan J. Aspray, με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τα ευρήματα στο οικόπεδο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE