ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Καταχωρήθηκε υπόθεση για τον 48χρονο Κινέζο - Δακρυσμένη η αρραβωνιαστικιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Καταχωρήθηκε υπόθεση για τον 48χρονο Κινέζο - Δακρυσμένη η αρραβωνιαστικιά του

Έχοντας μαζί τους 3 ογκοδέστατους φακέλους, οι ερευνητές της υπόθεσης εμπορίας προσώπων με ύποπτο 48χρονο Κινέζο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ινστιτούτου μασάζ στην Λεμεσό, προχώρησαν σε καταχώρηση υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Τετάρτη (27/2).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μετά τη λήξη της οκταήμερης προσωποκράτησης που διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Τρίτη (19/2), εναντίον του 48χρονου Κινέζου, ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε ξανά ενώπιον του Δικαστηρίου, για καταχώρηση της υπόθεσης, με την 6η Μαρτίου να ορίζεται ως η ημερομηνία κατά την οποία θα απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο 48χρονος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών που αφορούν την εμπορία ενήλικων προσώπων, ενώ για την υπόθεση θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και η εταιρία που διατηρεί, ως νομικό πρόσωπο, με διευθυντή τον ίδιο.

Πάντως, οι Αρχές εξετάζοντας τα φερόμενα θύματα εμπορίας, έχουν αναγνωρίσει 3 ως θύματα, ενώ εξετάζεται και ακόμη μια γυναίκα ως πιθανό θύμα. 

Δακρυσμένη παρακολουθούσε τη διαδικασία της Τετάρτης (27/2) και η αρραβωνιαστικιά του 48χρονου, που όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline στις 19/2, είχε συμπεριληφθεί αρχικά στη λίστα της Αστυνομίας, ως πιθανό θύμα εμπορίας, μαζί με άλλες 5 γυναίκες.

Τέλος, το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 48χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 6 Μαρτίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top