ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονη – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονη – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λευκωσίας

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 46χρονης γυναίκας που την Τρίτη 26/02 έπεσε από ύψος τριών μέτρων, ενώ βρισκόταν σε αποθήκη υπεραγοράς της Λεμεσού, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η 46χρονη, που φέρει κάταγμα κρανίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της, καθώς βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Αρχικά μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στο Παραλίμνι, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε διαμέρισμα την Πέμπτη (27/11). 

BEST OF TOTHEMAONLINE