ΚΥΠΡΟΣ

Δεν χάθηκε το πνεύμα του νικητή στην ΑΕΛ ποιος παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιο του

Δεν χάθηκε το πνεύμα του νικητή στην ΑΕΛ ποιος παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιο του

Eνα ευχάριστο νέο ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ΑΕΛ αφού όπως ανέφερε ο Θεόδωρος Αντωνίου ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Μάρκο Αιροσα για έναν ακόμα χρόνο

Ο Μάρκο Αιροσα που ήταν παρών στην διάσκεψη ανέφερε  «Ο προπονητής μου έδωσε χρόνο να αποθεραπευτώ και μέρα με την μέρα νιώθω πιο δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΑΕΛ, τον πρόεδρο και τον κόσμο για την στήριξη σε μια τόσο δύσκολη φάση της καριέρας μου»

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Χρηστάκης Χριστοφόρου ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ερμή την Τετάρτη στο Αμμόχωστος «Ο επαναληπτικός στο Κύπελλο είναι ο μοναδικός μας στόχος για διάκριση. Μοναδικός απόντας ο Λο Σάμπου και θα διαφανεί μέχρι την Τετάρτη αν θα είναι έτοιμος . Η πρόκριση θα κριθεί στο κατά πόσον θα πετύχουμε γκολ και κατά πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Όταν δεν έχεις το εύκολο γκολ, τότε πάνε για βοήθεια και οι αμυντικοί και μένεις πιο εύκολα εκτεθειμένος. Είναι κάτι που σίγουρα θα το κοιτάξουμε στην συνέχεια. Δεν χάθηκε τον πνεύμα του νικητή όμως κάποιες άτυχες στιγμές και η αδυναμία σε κάποιες κρίσιμες στιγμές δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα»

Ο Κ Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στα ταλέντα τα οποία δεν υπάρχουν πλέον στην Ακαδημία της ΑΕΛ  «Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά στις ακαδημίες της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια που να ξεχωρίζουν. Την ερχόμενη βδομάδα έχουμε συνάντηση με τους υπεύθυνους για να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει πολιτική στις ακαδημίες. Δεν υπάρχει πλάνο. Θα πρέπει να φέρουμε κάποιους νεαρούς από την δεύτερη ομάδα, ακόμη και από την U-15. Έμαθα να δουλεύω όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Θα σκέφτομαι ότι θα είμαι εδώ για τα επόμενα 5-10 χρόνια και θα δουλέψουμε στις ακαδημίες. Θα δώσουμε προτεραιότητα στις ακαδημίες μας. Αν χρειαστεί θα φέρουμε κι από άλλες ακαδημίες νεαρούς Κύπριους».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top