Χωρίς ΕΞΙ η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι με Απόλλωνα – ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Πρέτσε (PIC)

Χωρίς ΕΞΙ η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι με Απόλλωνα – ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Πρέτσε (PIC)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το Σαββατιάτικο (02/03) ντέρμπι στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Εκτός έμειναν έξι παίκτες, συν δύο νεαροί από την U19.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης απέναντι στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

02/03, 18:00, ΤΣΙΡΕΙΟ

Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Κρίστιαν Μανρίκε, Μάρκο Μότα, Λούκας Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λοέ, Μαρίνος Τζιωνής, Γιόρντι Γκόμεθ, Άλεξ Σοάρες, Κρις Μόντες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή, Εντρένα, Πρέτσε (μυϊκές ενοχλήσεις, θα περάσει από εξετάσεις), Χαραλάμπους (U19) και Φώτη (U19)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE