Χωρίς ΕΞΙ η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι με Απόλλωνα – ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Πρέτσε (PIC)

Χωρίς ΕΞΙ η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι με Απόλλωνα – ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Πρέτσε (PIC)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το Σαββατιάτικο (02/03) ντέρμπι στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Εκτός έμειναν έξι παίκτες, συν δύο νεαροί από την U19.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης απέναντι στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

02/03, 18:00, ΤΣΙΡΕΙΟ

Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Κρίστιαν Μανρίκε, Μάρκο Μότα, Λούκας Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λοέ, Μαρίνος Τζιωνής, Γιόρντι Γκόμεθ, Άλεξ Σοάρες, Κρις Μόντες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή, Εντρένα, Πρέτσε (μυϊκές ενοχλήσεις, θα περάσει από εξετάσεις), Χαραλάμπους (U19) και Φώτη (U19)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE