ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν» – Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του για τον κόσμο

Λάζος: «Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν» – Το ΠΑΡΑΠΟΝΟ του για τον κόσμο

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος», ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος. Εμείς αγωνιζόμασταν απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια και είχαμε αρκετές απουσίες.

Ποτέ όμως δεν βρήκαμε δικαιολογία τις απουσίες και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μπορούσαμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε και εμείς όπως και ο ΑΠΟΕΛ τις ευκαιρίες μας.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική παρουσία μας. Συγχαρητήρια σε όλους. Θα είμαστε εκεί ανταγωνιστικοί, για να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όπου μας βγάλει.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Είναι εκεί που είναι με την αξία της. Είχαμε φανταστική χρονιά, ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το πρωτάθλημα και μπορεί να έχουμε μικρό ρόστερ και χαμηλό προϋπολογισμό, όμως έδειξαν τα παιδιά ότι έχουν και ποιότητα και ψυχή και ότι μπορούν να ανταγωνιστούν τον οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα».

Για την παρουσία του κόσμου, έκανε το εξής σχόλιο:

«Είναι πραγματικά λυπηρό να πιστεύουμε στην προσπάθεια που κάνουμε εμείς σαν διοίκηση, να πιστεύει το προπονητικό τιμ, να πιστεύουν οι παίκτες και να μην πιστεύει ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας.

Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το πρώτο των πλέι-οφ, όπου έπρεπε να έχουμε μία κατάμεστη έδρα, να έχουμε 200-300 φίλους της Νέας Σαλαμίνας τους οποίους ευχαριστούμε που ήρθαν στο γήπεδο, όμως αυτό είναι κρίμα.

Καλούμε τον κόσμο μας να πιστέψει στην προσπάθεια που κάνουμε και να κάνει έδρα το «Αμμόχωστος» στα υπόλοιπα παιχνίδια, τουλάχιστον ως ένα μέτρο εκτίμησης της προσφοράς των παικτών, με αυτά που μας έχουν δώσει τη φετινή σεζόν.

Κάποια παιχνίδια τα κέρδιζε ο κόσμος μας στο «Αμμόχωστος» και είναι κρίμα να έρχονται οι μεγάλες ομάδες και να κάνουν έδρα τους το γήπεδο μας.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθούμε να τους δώσουμε όσες περισσότερες χαρές μπορούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top