Αλίμονο να ΠΕΤΟΥΝ στα σύννεφα…

Αλίμονο να ΠΕΤΟΥΝ στα σύννεφα…

Δεν ενθουσιάζονται στον Απόλλωνα, από τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία. Ξέρουν άλλωστε ότι υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά και ότι για να… καταστούν το πρώτο φαβορί, θα πρέπει να πάρουν κεφάλι (και με σημαντική διαφορά) από τον ΑΠΟΕΛ.

Κάθε αγωνιστική που περνά, ενδεχομένως τα δεδομένα να αλλάζουν, γι αυτό και δεν πρόκειται να λένε μεγάλες κουβέντες δημοσίως.

Είναι σημαντικό η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Τα επόμενα εμπόδια θα είναι σαφώς πιο ψηλά, σε σχέση με αυτό της Ομόνοιας, αφού η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει κάποιο ουσιαστικό στόχο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουν την αιώνια τους αντίπαλο την ΑΕΛ, την οποία νίκησαν καθαρά στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο γύρο της κανονικής περίοδο, έφεραν ισοπαλία. Το περισσότερο άγχος θα είναι στα… πόδια των παιχτών του Σωφρόνη Αυγουστή, καλούνται να διαχειριστούν σωστά το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι Γάλλοι Κέβιν Μπρου και Ντίλαν Ουεντραόγκο θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Δεν επιστρέφει κανένας, από τους 4 τραυματίες Καραγιόλ, Μάρκοβιτς, Στυλιανού, Σελίμοβιτς. Κυρίως παίχτες ρεζέρβες θα αγωνιστούν την Τετάρτη στον επαναληπτικό με την Καρμιώτισσα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE