ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανιέρος εφ’ όλης της ύλης με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και σημαντικά σχόλια για το πρωτάθλημα και άλλες ομάδες – Όλα όσα είπε

Φανιέρος εφ’ όλης της ύλης με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και σημαντικά σχόλια για το πρωτάθλημα και άλλες ομάδες – Όλα όσα είπε

Καλεσμένος της αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής της Cytavision ήταν το βράδυ της Δευτέρας (04-03-2019) ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν σημαντική, αλλά στο τέλος της ημέρας μας άφησε στον ίδιο παρονομαστή, αφού νίκησαν και οι ομάδες από πάνω μας. Νομίζω ότι εκτός της Ανόρθωσης όλοι θα παλέψουν για τη σωτηρία και νομίζω ότι θα γίνουν ανατροπές. Για τον Ερμή κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός, για τους άλλους δεν ξέρω, μην ξεχνάτε όμως ότι πέφτουν δύο».

Για την κακή πορεία της ομάδας: «Όλα τα φταιξίματα τα παίρνω εγώ, που δεν ήμουν κοντά στην ομάδα. Λόγω του χαμού του πατέρα μου δεν είχα ψυχολογία να είμαι κοντά στην ομάδα, τώρα όμως πρέπει να το κάνω. Δεν θα χαθεί έτσι εύκολα ο Ερμής. Και να πάμε β’ κατηγορία, θα επιστρέψουμε του χρόνου»

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Ερμής: «Εγώ δεν είμαι στον Ερμή ως πρόεδρος, όπως είναι π.χ. οι άλλοι σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ κ.λπ. Εμένα όλη η οικογένειά μου ήταν στον Ερμή, δεν μπορώ να πω ότι επειδή είσαι φτωχός αι άσχημος σε πουλάω και πάω σε άλλη ομάδα, όπως και έκανα όταν υπήρχε ενδιαφέρον από την Ομόνοια».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει: «Όχι, δεν σταματώ, επειδή πάει άσχημα η ομάδα. Όταν πάει καλά, όλα καλά, όταν δεν πάει, τότε θα γίνουν αλλαγές. Όταν κερδίζουν θα πληρώνονται. Όταν χάσουν δεν θα πληρώνονται οι παίκτες. Είναι μέτρο πίεσης. Αν κερδίσουν την Αλκή θα πάρουν και άλλα λεφτά”.

Για το αν μετανιώνει για τις αποφάσεις του: «Δεν μετανιώνω για ό,τι κάνω, τα περισσότερα τα σκέτομαι πολύ καλά. Δεν αλλάζω προπονητή, επειδή έτσι ξύπνησα έτσι ένα πρωί. Υπάρχουν πάντα λόγοι που δεν αναφέρονται, για να μην διασύρουμε κανέναν».

Για τον Χρύση Μιχαήλ: «Δεν τον γνώριζα προσωπικά, προτού έρθει στον Ερμή, είναι χαμηλών τόνων με εκπλήσσει και σε όλες τις αντίξοες συνθήκες επιβιώνει. Για να κάνει μία ενδεκάδα είναι δύσκολη η κατάσταση, μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να μείνουμε κατηγορία και θα είναι ο προπονητής μας για του χρόνου».

Για τον επόμενο πρόεδρο του Ερμή: «Ο Αντώνης είναι ένα παιδί 16 χρονών. Έδωσα πολλά λεφτά, θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, είναι της οικογένειας ο Ερμής και θα βοηθήσει. Τουλάχιστον να μπορούσαμε να κάναμε ένα γήπεδο στην Αραδίππου, δεν θέλω να ασχολούμαι με τους ανθρώπους εκεί».

Για την καλύτερη στιγμή του στον Ερμή: «Ο Ερμής τερμάτισε τέταρτος με αρκετές νίκες σε Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, παίξαμε Ευρώπη με Γιανγκ Μπόις κι ήμασταν μια ομάδα που ήλθε από το πουθενά. Στο οικονομικό πρέπει να υπάρχει ισορροπία στον προϋπολογισμό, δεν μπορώ να βάλω δάνειο μισό εκατομμύριο για το μπάτζετ, Ένδεκα χρόνια βάλαμε όσα έπρεπε να βάλουμε»

Για το αν πιστεύει ότι θα σωθεί ο Ερμής: «Βεβαίως, δεν κάνω μαθηματικά, γιατί είμαι καλός και τα ξέρω απ’ έξω. Έχουμε 70% πιθανότητες».

Για το αν θα γίνει γυναικεία ομάδα και ακαδημία: «Ευχαριστώ το Πασκάλ είναι τιμή τους που μας δίνουν τα γήπεδα γιατί δεν έχουμε να αγωνιζόμαστε. Θα γίνει γυναικείο τμήμα και είναι στα υπόψη μας».

Για το ποια ομάδα τον εντυπωσιάζει: «Καμιά ομάδα δεν με ικανοποιεί. Δεν είμαστε οργανωμένοι για μεγάλα παιχνίδια στο εξωτερικό. Πήγαν στην Ευρώπη οι μεγάλες μας ομάδες και τώρα σέρνονται…»

Για το αν ο Ερμής έχει οικονομικό πρόβλημα: «Έχει εδώ και δύο μήνες, γιατί το θέλω εγώ. Νικάμε, πληρώνονται, αν δεν κερδίζουν, δεν θα πληρώνονται. Όποιον τον ενοχλεί, να πάρει τα λεφτά που λέει το συμβόλαιο του και να φύγει. Αυτός θα χαλάσει το όνομα του, γιατί θα γράφει ότι τότε έπεσε κατηγορία με τον Ερμή».

Για το όνειρο του που δεν έκανε πραγματικότητα: «Ήθελα να κάνω γήπεδο στην Αραδίπου και δεν το έκανα πότε. Προσφέρθηκα να το κάνω και να το δώσουν του Ερμή για 30 χρόνια. Θα έκανα μαγαζιά από κάτω και σε 7 χρόνια θα είχε εξοφληθεί. Θα κάναμε 37 μαγαζιά μόνο και μόνο με το ενοίκιο. Δεν θέλουν να γίνει, γιατί είναι μέσα στον κόσμο και θα κάνουν παράπονα οι γείτονες. Πας στην Αγγλία και βλέπεις τα γήπεδα, εμείς θα κάναμε κάθε εβδομάδα ένα πανηγύρι αυτός είναι ο αθλητισμός, έχεις τακτική. Δεν ήθελαν να το κάνω εγώ, τους έδωσα το όραμα, ας το κάνουν».

Διαβάστε επίσης: 

Δήλωση προέδρου άλλης ομάδας Α΄ κατηγορίας για την απόφαση της ένστασης για Ουζόχο

Έχει ενδιαφέρον… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον διάδοχο του – Μάθετε ποιος είναι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα από Φανιέρο για το τι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η Ομόνοια

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ στόχος του Λούκα Φανιέρου, εάν ήταν πρόεδρος της Ομόνοιας

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top