Παροξυσμός με το «τηγανιτό χαλούμι» - Μετά το εμπορικό σήμα, χάσαμε και τη μπάλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παροξυσμός με το «τηγανιτό χαλούμι» - Μετά το εμπορικό σήμα, χάσαμε και τη μπάλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάρπαστο γίνεται στο εξωτερικό το προτηγανισμένο χαλούμι.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το προτηγανισμένο χαλούμι έκανε την εμφάνισή του στην αγορά της Αυστραλίας στο πρόσφατο παρελθόν, προκαλώντας «φρενίτιδα» ανάμεσα στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το εν λόγω προϊόν, έκανε την εμφάνισή του αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την περσινή χρονιά και εξαφανίστηκε από τα ράφια των υπεραγορών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα προϊόν το οποίο διατίθεται στις υπεραγορες «Aldi» προς πέντε δολάρια το πακέτο.

Όπως αναφέρεται το εν λόγω προϊόν συναντάται στις υπεραγορές της αλυσίδας στο Κουίνσλαντ, Βικτώρια και στη δυτική Αυστραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE