ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Κραυγή απόγνωσης από την αδελφή του- «Δεν ξέρω τι να πω στον 5χρονο γιο του»

ΦΟΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Κραυγή απόγνωσης από την αδελφή του- «Δεν ξέρω τι να πω στον 5χρονο γιο του»

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018 όταν σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας  Νάπας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στην άκρη του δρόμου με τη μηχανή και τα φώτα αναμμένα, με θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού και μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Πέντε μήνες μετά, η οικογένεια του 33χρονου Γκάρι Χριστοδούλου δεν έχει πάρει απαντήσεις γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία του αγαπημένου τους προσώπου με την αδελφή του Σοφία να ξεσπά μέσα από δηλώσεις της στην LiverpoolEcho.

Σύμφωνα με την οικογένεια βρίσκονται ακόμα στο «σκοτάδι» αφού η Κυπριακή Αστυνομία δεν τους ενημερώνει επαρκώς για την εξέλιξη των ερευνών ενώ ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διαμένουν οι συγγενείς δεν έχουν υποστήριξη.

Συγκεκριμένα η αδελφή του δολοφονηθέντος 33χρονου, Σοφία, δήλωσε: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, ούτε υποστήριξη. Έμαθα για τη δολοφονία του αδελφού μέσα από μια εφημερίδα στην Κύπρο». Συμπλήρωσε πως «κανείς δεν ενδιαφέρεται».

Συνέχισε τονίζοντας: «Δεν μπορείς να αφήνεις έτσι μια οικογένεια. Έχουμε ‘αδειάσει’ από συναισθήματα. Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανένα. Η Αστυνομία δεν συνεργάζεται με την οικογένεια, δεν μας λένε πραγματικά τίποτε».

Η Σοφία και η οικογένεια της θεωρούν ότι η κυπριακή αστυνομία «ξέχασε» τον Γκάρι Χριστοδούλου και τη δολοφονία του: «Θέλω να παλέψω για το πως έχασε τη ζωή του ο αδελφός μου. Θέλω να μάθω, θέλω κάποιος να μας ενημερώσει».

Τέλος δήλωσε πως ανησυχεί για την υγεία του πατέρας της, αφού φοβάται πως θα υποστεί καρδιακό επεισόδιο ή εγκεφαλικό από την αγωνία του και το άγχος του περιμένοντας απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου είναι 72χρονών, έχασε το γιο του, έχασε τα πάντα, τώρα ζει μόνος του. Δεν ζητάω απαντήσεις μόνο για εμένα αλλά και γι' αυτόν».

Ανέφερε, παράλληλα, πως δεν θα σταματήσει να «μάχεται» για πληροφορίες έως ότου οι δολοφόνοι του 33χρονου Γκάρι Χριστοδούλου οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τιμωρηθούν.

«Στο τέλος της ημέρας, ο 5χρονος Λούκας (γιος του θύματος) θα θέλει απαντήσεις. Θέλω να είμαι σε θέση να τους τις δώσω…» το καταληκτικό σχόλιο της Σοφίας Χριστοδούλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top